een training van Prezi Presentatie

Published Dec 06, 20
5 min read

een training van Cursus Dev Ops

Lineaire regressie   Lineaire verbanden   Data onderzoekenpassionned.nlLinear Regression in SPSS - A Simple Examplespss-tutorials.com


Lineaire regressie   Lineaire verbanden   Data onderzoekenpassionned.nlHow do you check the quality of your regression model in Python? by Tirthajyoti Sarkar Towards Data Sciencetowardsdatascience.com
Eduvision

Loolaan 554 7315AG Apeldoorn
0880 444 222
Eduvision

Kies uit 3 locatie(s) in Nederland. Ook beschikbaar in Antwerpen. Selecteer locatie Apeldoorn Utrecht Virtueel Selecteer een startdatum Met een bedrijfstraining kies je voor een training die helemaal aansluit bij de specifieke wensen, behoefte en dagelijkse praktijk van jouw bedrijf of organisatie. Je kunt in je eentje deelnemen aan deze maatwerktraining, maar ook met één of meerdere collega’s.

Bel ons gerust voor advies; we denken graag met je mee. Wil je een vrijblijvend voorstel ontvangen? Vraag er dan online een aan. De essentie van een privétraining is, dat de trainer volledig tot jouw beschikking staat. Je kunt daarbij kiezen voor een algemeen programma (zie hiervoor onze trainingomschrijvingen), maar het is ook mogelijk om de training helemaal te laten aansluiten bij jouw specifieke wensen, behoefte en dagelijkse praktijk.

Hoe kun je Qlikview Training gebruiken

Hierdoor mag je rekenen op maximaal leerrendement. Bel ons gerust voor een (maatwerk)privétraining te bespreken; we denken graag met je mee. devop. Wil je een vrijblijvend voorstel ontvangen? Vraag er dan online een aan. Wil je de door jou gewenste training liever virtueel (online) volgen? Dat kan via onze ‘remote classroom’.

Je kunt daarbij kiezen voor het algemene programma (zie hiervoor onze trainingomschrijvingen), maar we kunnen de training ook aanpassen aan je specifieke wensen, behoefte en praktijksituatie. Je volgt je virtuele training in je eentje, met je collega’s of met mensen van andere bedrijven. Wil je weten wat we op dit gebied precies voor je kunnen betekenen? Bel ons gerust, we denken graag met je mee over de mogelijke oplossingen.

Hoe kun je Cursus Videobewerking gebruiken

Het voordeel van deze setting is, dat je kunt leren van andermans cases, tegen het laagst mogelijke tarief. De training vindt plaats op een externe locatie, ergens in het land of op onze mooie nieuwe trainingslocatie in Apeldoorn (midden op de Veluwe). Heb je een vraag? Bel ons gerust; we helpen je graag verder.

Lokale, door instructeurs geleide live Apache Hadoop-trainingen demonstreren door middel van interactieve hands-on de kerncomponenten van het Hadoop-ecosysteem en hoe deze technologieën kunnen worden gebruikt om grootschalige problemen op te lossen. Hadoop-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand'. Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland .

een training van Magento Cursus

NobleProg - uw lokale trainingsaanbieder Machine Translated CACI LtdCursus: Machine Translated CACI LtdCursus: Machine Translated Veterans Affairs CanadaCursus: Machine Translated Szymon Dybczak - Algomine sp. z.o. o sp. k.Cursus: Machine Translated Veterans Affairs CanadaCursus: Machine Translated Algomine sp. z.o. o sp. k.Cursus: Machine Translated Capgemini Polska Sp. z o. o.Cursus: Machine Translated Dominik Mazur - Capgemini Polska Sp.

o.Cursus: Machine Translated Andrzej Szewczuk - Izba Administracji Skarbowej w LublinieCursus: Machine Translated Izba Administracji Skarbowej w LublinieCursus: Machine Translated Safar Alqahtani - Elm Information SecurityCursus: Machine Translated ian reif - Franchise Tax BoardCursus: Machine Translated 7 hours Overview Alluxio is een open-source virtueel gedistribueerd opslagsysteem dat ongelijksoortige opslagsystemen verenigt en toepassingen in staat stelt om met gegevens met geheugensnelheid te communiceren (lineaire regressie).

een training van Wat Is Data Mining

In deze door een instructeur geleide, live training leren deelnemers hoe ze Alluxio kunnen gebruiken om verschillende berekeningskaders met opslagsystemen te overbruggen en efficiënt multi-petabyte schaalgegevens te beheren bij het maken van een applicatie met Alluxio . hadoop. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:- Ontwikkel een applicatie met Alluxio- Verbind big data-systemen en applicaties met behoud van één naamruimte- Haal op efficiënte wijze waarde uit big data in elk opslagformaat- Verbeter de werklastprestaties- Implementeer en beheer Alluxio standalone of geclusterdPubliek- Data scientist- Ontwikkelaar- Systeem administratorFormaat van de cursus- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen 28 hours Overview Publiek:Deze cursus is bedoeld om big data / hadoop-technologie te demystificeren en aan te tonen dat het niet moeilijk te begrijpen is - lineaire regressie.

Het kan worden gebruikt om gegevens van een relationeel databasebeheersysteem (RDBMS) zoals My SQL of Oracle of een mainframe in het Hadoop Distributed File System (HDFS) te importeren. Daarna kunnen de gegevens worden omgezet in Hadoop MapReduce en vervolgens opnieuw worden geëxporteerd naar een RDBMS.In deze door een instructeur geleide, live training leren deelnemers hoe ze Sqoop kunnen gebruiken om gegevens uit een traditionele relationele database te importeren in Hadoop opslag zoals HDFS of Hive en vice versa.

een training van Qlikview Training

Lineaire regressie   Lineaire verbanden   Data onderzoekenpassionned.nlHow do you check the quality of your regression model in Python? by Tirthajyoti Sarkar Towards Data Sciencetowardsdatascience.com


14 hours Overview Apache Samza is een open-source bijna realtime, asynchroon computationeel raamwerk voor stroomverwerking. Het maakt gebruik van Apache Kafka voor berichten en Apache Hadoop YARN voor fouttolerantie, processorisolatie, beveiliging en bronbeheer. Deze instructeur-geleide, live training introduceert de principes achter berichtensystemen en gedistribueerde streamverwerking, terwijl deelnemers worden begeleid door het maken van een voorbeeld van een Samza-gebaseerd project en taakuitvoering.

Publiek- ontwikkelaarsFormaat van de cursus- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen 7 hours Overview Apache NiFi (Hortonworks DataFlow) is een realtime geïntegreerde datalogistiek en een eenvoudig platform voor gebeurtenisverwerking waarmee gegevens tussen systemen kunnen worden verplaatst, gevolgd en geautomatiseerd. Het is geschreven met behulp van flow-based programmeren en biedt een webgebaseerde gebruikersinterface om gegevensstromen in realtime te beheren.

de beste cursus van Cursus Sap

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:- Begrijp de architectuur en dataflow-concepten van NiFi.- Ontwikkel extensies met behulp van NiFi en API's van derden.- Aangepaste ontwikkeling van hun eigen Apache Nifi-processor.- Inname en verwerk realtime gegevens uit ongelijksoortige en ongewone bestandsindelingen en gegevensbronnen. Indeling van de cursus- Interactieve lezing en discussie.- Veel oefeningen en oefenen.- Praktische implementatie in een live-labomgeving.

21 hours Overview Apache NiFi (Hortonworks DataFlow) is een realtime geïntegreerde datalogistiek en een eenvoudig platform voor gebeurtenisverwerking waarmee gegevens tussen systemen kunnen worden verplaatst, gevolgd en geautomatiseerd. Het is geschreven met behulp van flow-based programmeren en biedt een webgebaseerde gebruikersinterface om gegevensstromen in realtime te beheren. In deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand), leren deelnemers hoe ze Apache NiFi kunnen implementeren en beheren in een live labomgeving.

More from Bedrijven, Overzicht

Navigation

Home

Latest Posts

Dierenwinkel Hengelo

Published Sep 04, 22
3 min read

Kosten Mediator Scheiding

Published May 10, 22
3 min read