Google Mijn Bedrijf: Haal Meer Uit Je Vermelding - Online

Published Dec 15, 20
4 min read

Top 20 Gratis Online Bedrijvengidsen Van Nederland

00 en 15. 00 op zaterdag gratis mag komen proeven onder het genot van een muziekje en een drankje (indianen). Ook dit is weer een inkoppertje. Toch zie ik nog te vaak dat er lokale ondernemingen zijn die of niet eens een contactpagina hebben of simpelweg alleen hun adres vermelden. Als lokale ondernemer zul je er iets meer moeite voor moeten doen.

Plaats niet alleen het adres van je onderneming op je contactpagina maar zorg dat mensen ook gemakkelijk een routebeschrijving kunnen vinden. Er zijn veel mogelijkheden om een routebeschrijving met Google Maps op je website te plaatsen waarbij de bezoeker enkel zijn locatie in hoeft te geven om een gedetailleerde routebeschrijving naar jouw onderneming te ontvangen.

Google.com is de grootste zoekmachine op het internet. Een groot deel van de zoekopdrachten die hier dagelijks plaatsvinden bestaat uit zoekopdrachten naar lokale ondernemingen. Naast de zoekopdrachten naar lokale ondernemingen in Google zelf zien we ook een enorme groei in het aantal zoekopdrachten in Google Maps. Mensen zoeken hier met zoektermen als ‘loodgieter Amsterdam’, ‘accountant Utrecht’, ‘dierenarts Groningen’ etc (expositie).

Alle Gratis Online Bedrijfsgidsen

28 procent van deze zoekopdrachten leidt tot een aankoop in de winkel. kerststal. Deze statistieken zouden genoeg moeten zijn om je te overtuigen van het feit dat je als ondernemer moet zorgen dat je zo goed mogelijk vindbaar bent in Google Maps. Een gratis bedrijfsvermelding met Google Mijn Bedrijf vergroot de zicht- en vindbaarheid van jouw onderneming in zowel Google als Google Maps.

Zo wijzig je de openingstijden in je Google Bedrijfsvermelding - Horeca  Webservicehorecawebservice.nlVerbeter zelf je lokale vindbaarheid met local SEO OOnloptimusonline.nl


google.nl/intl/nl/business/ en log in met je Google AccountKlik op Aan de slag en vul de benodigde gegevens in (Bedrijfsnaam, Land/regio, Adres, Postcode, Plaats, Telefoonnummer, Categorie, Website) en geef aan of jouw onderneming goederen en services levert aan klanten op locatie. Geef aan dat je bevoegd bent om om dit bedrijf te beheren op Google en klik op DoorgaanKlik op Verzenden om Google een briefkaart naar het door jou opgegeven adres te laten versturen met daarin een verificatiecode.

Geef je vijf cijferige code in, die je kunt vinden op de briefkaart, en je hebt een gratis bedrijfsvermelding in Google en Google Maps!Met bovenstaande 5 stappen heb je een gratis bedrijfsvermelding in Google en Google Maps gerealiseerd. De kans is groot dat je hiermee al enkele stappen hebt genomen om je concurrentie weer een stukje achter te laten.

Lokaal Gevonden Worden - Lokale Seo Tips +Bedrijfspagina

Denk hierbij aan de volgende punten:Als lokaal bedrijf doe je er goed aan om voor herkenning te zorgen. Zo kun je misschien een mooie, duidelijke foto van de voorkant van jouw onderneming als profielfoto nemen. Zorg ervoor dat klanten niet voor een dichte deur komen te staan!Geef aan op welke dagen en van hoe laat tot hoe laat jouw onderneming geopend is.

Vergeet dus ook vooral niet je openingstijden aan te passen in je Google Mijn Bedrijf account wanneer je een keer eerder dicht gaat of juist langer open blijft. Google laat weten dat bedrijven met foto’s sneller worden gevonden. Zorg er dus voor dat je meer foto’s, dan alleen profielfoto, toevoegt aan je bedrijfsvermeldingGoogle geeft zelf de volgende voorbeelden met betrekking tot het soort foto’s dat je kunt plaatsen op je Google Mijn Bedrijfspagina.

Dat is bij lokale ondernemingen niet anders. Als lokale ondernemer doe je er dus goed aan om te zorgen dat je zoveel mogelijke positieve beoordelingen, recensies, reviews of je ze ook wil noemen, verzameld en op de juiste plekken toont. Ik zou, zeker wanneer je nog geen recensies hebt, beginnen met het verzamelen van recensies via Google maar je hoeft het daar niet bij te laten.

21 Redenen Waarom Je Google Mijn Bedrijf Beheren Belangrijk Is

Voor een bakker zou het verzamelen van recensies op Tripadvisor bijvoorbeeld erg vreemd zijn. Facebook is op het moment in verhouding de goedkoopste manier om op het internet te adverteren. Dat heeft alles te maken met het feit dat Facebook immens veel data bezit. Deze data bestaat uit gegevens van gebruikers, denk aan:VoornaamAchternaamLeeftijdGeslachtWoonplaatsWerkInteressesRelatiestatusDoor al deze gegevens is het voor adverteerders mogelijk om heel gericht te adverteren.

Je hebt een speciale aanbieding en laat hiervoor 1000 flyers drukken. Je betaald hiervoor een ontwerper en de drukkosten. Om het zo goedkoop mogelijk te houden ga je de flyers zelf bezorgen. Hoe bepaal je nu waar je deze folders door de brievenbus gaat gooien? De kans is vrij groot dat je, zonder enig onderzoek, ook flyers bij mensen door de brievenbus gooit die helemaal geen hond hebben.

Als je dit ook nog eens goed weet te combineren met de interesses, leeftijd en het geslacht van jouw doelgroep kun je hele gerichte advertenties opzetten. Hierdoor is de kans dat jouw advertentie zal worden vertoond aan iemand die per definitie geen interesse heeft in jouw product of dienst minimaal.

Navigation

Home

Latest Posts

Dierenwinkel Hengelo

Published Sep 04, 22
3 min read

Kosten Mediator Scheiding

Published May 10, 22
3 min read